Forssan vesihuoltoliikelaitos on Forssan kaupungin omistama vesihuoltolaitos ja se vastaa Forssan vesihuoltoverkoston rakentamisesta ja ylläpidosta sekä talousveden toimittamisesta asiakkaillemme ja jätevesien käsittelystä. Työyhteisössämme on 21 henkilöä.

Haemme palvelukseemme

Käyttöpäällikköä

joka vastaa talousvedentuotannosta, jätevesien käsittelystä sekä pohjavesien tarkkailuista ja raportoi niistä vesihuoltojohtajalle ja viranomaisille. Toimen kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva insinöörin tutkinto (amk/opisto) esimerkiksi prosessi-, ympäristö-, kone- tai kemiantekniikan linjalta. Työ edellyttää oma-aloitteellisuutta, ongelmanratkaisutaitoja, taloudellista ymmärrystä, vesikemian tuntemusta ja hyviä ihmissuhde- ja esimiestaitoja. Lisäksi edellytämme 3 vuotta kokemusta vesi- ja/tai jätevesiprosessien käyttö- tai valvontatehtävistä. Käyttöpäällikkö osallistuu määrättäessä työajan ulkopuoliseen varallaoloon, jonka vuoksi ajokortti on välttämätön.

Tehtävän palkkaus määräytyy TS-sopimuksen mukaan. Hakija voi esittää myös oman palkkatoiveensa. Työsuhteen alussa on 4 kk koeaika ja tehtävään valitun on ennen työsopimuksen solmimista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja antaa vesihuoltojohtaja Kimmo Paakkonen puh 03-4141 5570.

Kirjalliset hakemukset, joita ei palauteta, lähetetään 20.10.2017 mennessä osoitteella:
Forssan vesihuoltoliikelaitos
Perkiöntie 7
30300 Forssa
Kuoreen merkintä “Käyttöpäällikkö”.

Käyttöpäällikkö tulostusversio